Радио Motorola tlkr-T40

Приятели, този запис започва с една дълга поредица от истории за наличните мога да бъдат в излишък, оборудване, боеприпаси, тези. инструменти и т.н.

В някои отношения, това е допринесло за скорошното придобиване на тези прекрасни станции. Само да им кажа, че би било неправилно, тъй като една от тяхното присъствие не ме кара да изглежда като готов до сериозни преходи запален кемпер.

Описание радиостанция можете да погледнете в горния линк. От себе си ще обясня по-нататък.
Предлага се с две радиостанции, цената е по-малко от 2 милиона рубли в интервала от 4 км. Аз трябва да бъде достатъчно, аз не мога да си представя, че съм с някой говори на по-голямо разстояние. Между другото, днес се завръща с атаки срещу брега на Черно море (proshvyrnulsya чрез Hot ключ към Джубга), кара две коли да общуват чрез радио комплект е доста удобен и информативен. Гъсто населени градски радио също се справя с гръм и трясък: оставени сами в къщи, а вторият отиде в гараж дърводелец. През цялото време, за да поддържате връзка и време узрели за топла вечеря.

Нещо повече, радио план за батерии ААА, известен като mizinchikovye че е плюс за мен, тъй като аз не обичам да не се променят батериите. Аз и камерата, и навигация - всичко това на батерии (батерии от същия тип). Дизайнът е доста добър, голямо събрание, обаче, от друга Motorola не очаквах. Малък размер, просто малка. Дъщеря ми обичаше да говори по радиото. Сега тя ще бъде по-забавно в гората за тих лов или по време на каране на каяк. Осем канали достатъчно за очите. Харесва ли ви или не, но някои плюсове!

По принцип, аз съм много доволен от този евтин и високо качество на продукта. Както е добре, и всички останали от тяхното оборудване ... само един извод: Аз препоръчвам!