Преглед на личен кино Sony HMZ-T1
В Sony е много да измислят различни интересни неща, които се използват, за да бъде едно семейство на роботи - най Aibo кучето, а след това на Rolly, тъй като не е имало нищо нещо. С изключение на нечетни цифрови бинокъла. И сега лично 3D-кино HMZ-T1, е дисплеят с закрепване на главата, както е писано в инструкциите. Да видим какво това устройство е интересно, какво се яде и си струва да се купуват.
Проектиране, изграждане
Пред нас чудовищни стъкла, предната част на бяла пластмаса, по-голямата част на черно. На предната част - светлинен индикатор, логото на компанията, е джойстика, за да контролират точките на менюто от долната страна, в близост - обем бутони, бутон за включване. В менюто е много лесно да се разбере, като цяло, не може да изглежда. Устройството изглежда футуристичен, като нещо от научно-фантастични филми на миналия век.

Най-важното нещо
Имайте предвид, че снимките, които виждате по-компактно устройство - очила, и много да боядисате идилична картина себе си къде се намирате в самолет гледате филм, никой не се намесва, щастие и радост. Един "а": самите леки очила, но те са прикрепени масивен блок (тежи един килограм или така). Тръгва от единица мощност кабел, той трябва да бъде свързан към HDMI, и за него, в крайна сметка, свързани точки.

Така че можете да забравите за вас в самолета или влака, се радват на огромен виртуален телевизия.

Да речем, че слагам очила на главата си, сега трябва да се коригира изображението. Както вече казах, обективът може да бъде преместен, но по-важното е на екрана, регулиране да направи групата премина през три вертикални линии.
Така че трябва приблизителна представа за структурата и възможностите, препоръчвам да прочетете инструкциите.
Е двойна, от една страна, ще видите от първа ръка колко лесно е да се свърже театъра, там все още се вписват по-добре разбират тънкостите.
Играех PS3, трябва да се свържете HDMI кабела към HMZ-T1, блок от кабела може да се включи към телевизора и включете HDMI функция при преминаване през, така че изображението на телевизора се появява, когато чашите в режим на готовност. Че не съм направил, и се концентрира върху филми и игри с очила. За филми впечатление е: ако изключите 3D, а след това гледат много смешно, аз трябва да кажа, качествени добър звук слушалки, липсва обем, звукът обгръща от всички страни. Образът на правилното засаждане ясен цвят, с впечатлението, като че ли гледате голям телевизор (много голям). С 3D аз не се получи, аз и филми в този формат не обичат, защото това е някакъв вид злоупотреба с мозъка и очите. Опитах тук, не е лошо, но аз не го разбирам, обичайната картина е по-близо и по-разбираемо.

Играна Battlefield 3, може да бъде трудно. Бързо губят ориентация в пространството на навик, в ъглите на картината не е напълно ясно, че не е възможно да се постигне високо качество на изображенията. В пълен обем Бах и пращенето сякаш ухото му наистина стреля. Не само това, самата игра се възприема по съвсем различен начин, различен и много интересен опит. Не мога да го нарека силен израз на "потапяне в друга реалност", но нещо подобно вероятно се дължи на факта, че на снимката внимателно и буквално от всички страни. Дълга, така че не може да играе достатъчно минути до двадесет, ние се нуждаем от навик.
В допълнение към HDMI, няма начин да се свържете устройството там. За да играете със сигурност ще се нуждаят от блу-рей плейър или PS3.

В блока на дребно струва около седемдесет хиляди, да се говори за недостатъците на трудно да се сравняват, защото няма нищо специално. Опитах се по-рано точки за преносимо оборудване (Carl Zeiss, например), но HMZ-T1 е напълно различна, нова притурка. Обичам да гледам филми с този дисплей, това е много интересно да се играе играта, някой ще се направи 3D. Отново, това е трудно да се приспособи към всички тези remeshochki, съвети и др. След монтажа чакате откриването.
Разбира се, въпросът за ползата от такава покупка е все още отворен, бих, честно казано, не посмя. Но в продължение на няколко gadzhetomanov въпрос на пари, не си струва - ако търсите нова, необичайна играчка, не забравяйте да обърнете внимание на най HMZ-T1.
Вероятно, с течение на времето тези джаджи стават маса, ще струва по-малко масивна блок ще намалее или да изчезнат напълно, но засега в Sony реши да експериментира, и ми се струва, това е доста успешна.
Въпреки редица недостатъци.
Послепис Ако решите да си купите, не забравяйте да изпробвайте, преди да купите!