Ексклузивно! Снимки на американски танкове t69, t57heavy и t54e1, gosu

Тези от вас, които са любители на онлайн игри като цяло, и експерт по аниме по-специално ноу които обичат Наруто. За останалата част, ще обясня: Naruto - манга, измислена и е съставен от Масаши Кишимото, както и на едноименната аниме версия. Главният герой - Naruto Uzumaki, шумни и неспокоен тийнейджърката нинджа, който мечтае за всеобщо признание. В Наруто. Подобно на други аниме или карикатура игра там са танкове. Имам много устойчиви оглед - че резервоарите, предвидени по-горе - аниме, анимационен филм, ми-ми-Мишна ... 🙂

Доловимо ми-ми-ми-shnyj резервоар от Хрониките Valkyries

Малко историческа справка: трептящи купол танкове в САЩ

В САЩ, работата по люлеещи кули започна след прехвърлянето на французите през 1950 г., AMX-13 на втория прототип. Интересът към тази концепция в САЩ се дължи главно на желанието да се създаде Autoloader резервоар, осигурява много по-голяма степен на пожар от ръчно зареждане. Опитите да се създаде автоматично кула товарач за традиционната схема, взето в началото на 1950, не са били успешни. Решено бе да се позова на френския опит, както и развитие на редица проекти са били започнати от 1951 г. насам, се използва колебание на купола. За разлика от тях, приета от схемата за AMX-13 в САЩ са се преместили магазин Autoloader под пистолета, който му позволява презареждане вътре в резервоара.

Подобна съдба и шаси дизайн са използвани тежки T43 T57 и T58 резервоари на оръжията 120-мм и 155-мм на колебания кули, съответно. Въпреки че изграждането на прототипи и е създадена от средата на 1950-те години, цялата работа върху него е бил спрян през 1957 г., още преди приключването на монтажа на прототипи. След негативните резултати показват, завършени прототипи на средни танкове на тестове, военен интерес към идеята за люлеене кула спадна значително, а всички творби в тази насока са прекратени през 1957-1958.

Начало> Блог сержант> Exclusive! Снимки на американските танкове T69, T57Heavy и T54E1

Безплатни онлайн игра Светът на Танкове 0.9.9 - MMO-действие на резервоарите на Втората световна война. Първият и най-добрия сайт фен: изтеглите игра, подкрепа, форум, FAQ, Светът на Танкове, Светът на Танкове, Втората световна война, кланови войни, Официален сайт на световната карта, равностойна, клана.

polzomer, olenemer, XVM, свят на танкове, свят на танкове, bolzen, Джоуви, дявол да го вземе, amway921, елен