Dzintars червило лукс КРЕДО t24

Това червило - първият ми опит да се запознае с козметика на Балтийско Dzintars и би искал да вярвам, не за последен.
Така че, аз се моля да се обичаме и полза - Червило Dzintars на серия Lux Кредо в T24 на сянка.
Какво производителят казва: Съставът на червило Кредо лукс с естествени хранителни вещества и витамини, които хидратират кожата и придават на устните влажен блясък и има приятен плодов аромат. Широката гама от модерни матови и перлени нюанси позволява избора на желания цвят и подчертават стила ви.
Активни съставки: екстракт от водорасли, какаово масло, морски зърнастец петрола, ланолин, пчелен восък, восък канделила, витамин Е и А.
Действие: Осигурява дълготрайна хидратация и защита на устните, тя помага да се поддържа устните мека и еластична, не се претърколи и не се е разпростряло
Това, което имаме: Червило се предлага в синьо случаи с златен "vykrutkoy" и релефни серия златен заглавие на капачката, а на името на фирмата на земята.
Дело достатъчно качествен, чрез издърпване на чантата боли малко трудно. ))

И тъй като аз исках да експериментира не само с нова марка, но и с едно докосване, аз избрах доста типичен за себе си цвят - червен, с лек прасковен midtone, доста ярки и наситени.

Червило върви добре, на живо изглежда страхотно, въпреки че макроса започнах да търся и никъде - за откриване на грешки стават. О, това коварно макро ... След прилагане усеща светлина едва забележимо вкус на фондан. Но само в първите 10 минути, а след това изчезва филц, или просто да свиква, аз не знам, но на вкус е отишъл.
Червило в гънките и не работи в групата не се отлепи, устните не са сухи и пази много добре в продължение на три часа точно. След това - като късмет, ако не се получи лека закуска, а след това червилото слезе равномерно, ако pohlebat улов за чай / кафе, червилото от вътрешната лигавица няма, и тук на пистата ще остане ... Това не е добър външен вид.
В продължение на историята да погледнем Lux Кредо T24 директно "в".

Като цяло, изглежда за червила Dzintars много полезно. ))
Цена: 28-30 USD. (3.5-4 долара)
Използвайте времето: периодично в продължение на шест месеца